fbpx

Sælg online med en professionel køreklar webshop

Coronakrisen har i den grad stimuleret onlinehandlen hos danskerne. En hurtig google søgning viser et hav af artikler omkring webshops, der har oplevet en stigning på op til 300% i omsætningen. Hvis du også har en drøm, om at sælge dine produkter online – så tøv ikke – nu er et rigtig godt tidspunkt at udleve den drøm.

Vores webshops indeholder altid følgende

Her har vi allerede skabt digital succes

Webshop til sengetøj

"Kreativt makkerpar med stærke kompetencer inden for IT. Jeg oplever stort engagement, god service, løbende opfølgning og god digital rådgivning. Vores løsning performere præcis som forventet, jeg kan kun anbefale Paper Plane til andre! "

-Rasmus Lodberg, Salgschef hos Omhu

Webshop til tøjsalg

“Overdådig service og professionelt produkt. Vores nye webshop har gjort det mulig for os at sælge vores tøj online, hvilket vi har haft stor succes med. Alle ønsker er blevet indfriet, og så endda til en fornuftig pris. Kæmpe femmer herfra”


-Morten Nørgaard, medejer af Derkøres.dk

Hvad indeholder vores webshops?

En professionel webshop indeholde en række funktionaliteter, herunder kan du se et udpluk af dem.

Fast lav pris

Vi har ingen skjulte gebyr kun en engangsbetaling, og dermed ingen uforudsigelige udgifter

Du ejer 100%

Når din hjemmesiden er færdig, er det 100% din, og du ejer alle rettighederne.

Betalings- og forsendelse

Vi opsætter selvfølgelig betalingsgateway og fragtsystem, så webshoppen er køreklar, når den er færdig.

Professionelle webdesignere

Vi er født digitale og uddannede webdesignere med flere års erfaring.

01.

Dialog

Inden vi går i gang med dit projekt, så aftaler vi et møde, det kan både være telefonisk eller fysisk. Her bliver din designer sat grundigt ind i din virksomhed, målgruppe, designstil, menupunkter og dine idéer og tanker til din digitale løsning

02.

Design

Vi udarbejder et funktionelt, brugervenligt og appellerende design, som du løbende godkender. Typisk fremsender vores kunder eventuelle materialer såsom tekster og billeder, hvis du ikke har nogle materialer, så kan vi sagtens finde noget i fællesskab.

03.

Du er online

Du har godkendt vores fremsendte udkast, og den endelig side. Vi sørger for at få din løsning i luften, og overdrager siden til dig med logins og videoguides. Når din side er lanceret, så er din 100% din.

Derfor skal du have en webshop

Din Webshop har ALTID åbnet

Uanset hvad klokken er, så kan dine kunder besøge din "butik". Det er ikke engang nødvendigt, at have en ansat på arbejde, da ordre- og betalingsbehandling sker automatisk. Dette er til gavn for både dig og dine kunder. Dine kunder kan handle i ro og mag, når det passer dem, ligesom du hele tiden holder gang i omsætningen - også når du slapper af i sofaen.

Nå ud til et større publikum

Med en webshop har du mulighed for at tiltrække et helt nyt publikum. Hvis du har en fysisk butik i Århus, så er chancen for, at du får kunder fra København meget lille. Men hvis du har en webshop, så har du potentielt set mulighed for at få kunder fra hele Danmark - og endda hele verden. Et godt eksempel på dette er en af vores tidligere kunder nemlig webshoppen Derkøres.dk, fordi deres forretning er online, kan de nå ud til et langt større publikum, hvilket ikke ville være muligt, hvis de havde en fysisk butik.

Troværdighed

Hvis din virksomhed har en webshop udviser det både professionalisme og seriøsitet. Dine potentielle kunder (og allerede eksisterende) finder en tryghed i, at du har en officiel præsentation online, hvor dine oplysninger fremgår. Forestil dig at du skal til at vælge en ny bank: ville du opbevare dine penge i et pengeinstitut, der ikke kunne findes på google? Eller på nettet overhovedet? Formodentlig ikke.

Bliv synlig

Hvornår googlede du sidst noget? De fleste googler, hvis de har et problem eller mangler et produkt. Med en webshop har du langt bedre mulighed for at blive synlig i søgemaskinerne, og på den måde gøre opmærksom på dit brand. Hvis du ikke har en online tilstedeværelse, hvordan ved dine kunder så, at du eksisterer? Uanset hvor godt dit produkt eller ydelse er, så hjælper det ikke noget, hvis du ikke eksponerer din virksomhed.

Er vi et match?

Vi finder det fascinerende at se virksomheder vokse, og vi tror på, at du som engageret erhvervsdrivende fortjener at se din virksomhed nå sit fulde potentiale. Lad os tage en snak, så du kan blive klogere på, hvordan din virksomhed kommer ét skridt nærmere succes i det digitale landskab.

-Nicolai Palmkvist
Partner & webdesigner

Digitalt Webbureau 
Sønderhøj 30, 8260 Viby J

+45 27 11 55 36   
Nicolai@paperplanedesign.dk
Mads@paperplanedesign.dk
CVR: 41139412

Hjemmesider

Med en hjemmeside kan du modtage flere henvendelser. Hos Paper Plane Design gør en dyd ud af, at bygge professionelle, responsive og stilrene løsninger, så dine besøgende får et godt indtryk.

Webshops

Boost dit salg med en webshop løsning. Der er flere grunde til at din virksomhed skal have en webshop. Læs mere om dem her.

Markedsføring

Få flere henvendelser ved at øge din online tilstedeværelse.

Om os

Vi er et digitalt webbureau, der udvikler professionelle digitale løsninger for erhvervsdrivende. Vi er begge uddannet multimediedesignere, og har en passion for webdesign og udviklingen af hjemmesider og webshops. Vi brænder for at levere kvalitetsløsninger, som ikke kun ser godt ud, men som også er designet til at skabe resultater.

Cases

Se vores tidligere cases og find ud af om vi er et match