fbpx

Nemmere end at folde et papirfly

Få overblikket over dit kommende projekt her og hvordan processen er fra start til slut

En simpel proces

Dialog. Design. Du er online.

Dialog

Inden vi går i gang med dit projekt, så aftaler vi et møde, det kan både være telefonisk eller fysisk. Her bliver din designer sat grundigt ind i din virksomhed, målgruppe, designstil, menupunkter og dine idéer og tanker til hjemmesiden.

Design

Vi udarbejder et funktionelt, brugervenligt og appellerende design, som du løbende godkender. Typisk fremsender vores kunder eventuelle materialer som tekster og billeder, hvis du ikke har noget materiale, så kan vi sagtens finde noget i fællesskab.

Du er online

Du har godkendt vores fremsendte udkast, og den endelig side. Vi sørger for at få din hjemmeside i luften, og overdrager hjemmesiden til dig med logins og videoguides.

Se flere tidligere cases

Din virksomheds hjemmeside ER din virksomhed på nettet

En hjemmesiden skal derfor have det udtryk og sende de signaler, som du ønsker at forbinde med din virksomhed. Ofte oplever vi, at en ellers meget professionel virksomhed har en meget uprofessionel hjemmeside – og det er jo ret ærgerligt, eftersom en del potentielle kunder måske aldrig ser andet af virksomheden end netop hjemmesiden. Og hvis hjemmesiden virker uprofessionel, går kunden måske til den konkurrent, som forstår at virke professionel på nettet.

Der er i dag mange muligheder for at få en ret billig hjemmeside – som alligvel ser professionel ud. Vi vil ikke presse dig til at vælge os eller anbefale systemer eller leverandører, men blot anbefale dig at få professionel hjælp, hvis du ikke selv har kompetencerne til at lave en professionel hjemmeside. Og selvom du måske kan lave en hjemmeside selv, er det ikke sikkert, der er en god idé……. Vi foreslår, at du får hjælp til at opsætte hjemmesiden og får et kursus i at opdatere den løbende. 

Men uanset om du får hjælp til dette, skal du forholde dig til, hvad der skal være på din hjemmeside mht. tekst, fotos og illustrationer. Jo bedre du forstår processen, jo lettere er det for dig at samarbejde med professionelle og opnå det ønskede resultat. 

 

Formålet med hjemmesiden

Start med at tænke over, hvad formålet er med hjemmesiden. Husk at tage udgangspunkt i din forretningsmodel, din passion og dit værditilbud. Overvej og svar på disse spørgsmål:

Se din potentielle kunde for dig (tænk på din/dine persona/-er!), og husk formålet med hjemmesiden, når du beslutter dig for indhold, struktur og design. 

hjemmeside

Hudplejerutinen fik lavet en ny visuel og professionel hjemmeside.

"Vi er en nystartet virksomhed, der fik lavet en hjemmeside igennem Paper Plane Design, og er yderst tilfredse med produktet og ikke mindst samarbejdet både under opbygningen af hjemmesiden og kundeservicen bagefter - derfor 5 stjerner fra Hudplejerutinen.dk i Herning.
Kathrine
Hudterapeut

Digitalt Webbureau 
Sønderhøj 30, 8260 Viby J

+45 27 11 55 36   
Nicolai@paperplanedesign.dk
Mads@paperplanedesign.dk
CVR: 41139412

Hjemmesider

Med en hjemmeside kan du modtage flere henvendelser. Hos Paper Plane Design gør en dyd ud af, at bygge professionelle, responsive og stilrene løsninger, så dine besøgende får et godt indtryk.

Webshops

Boost dit salg med en webshop løsning. Der er flere grunde til at din virksomhed skal have en webshop. Læs mere om dem her.

Markedsføring

Få flere henvendelser ved at øge din online tilstedeværelse.

Om os

Vi er et digitalt webbureau, der udvikler professionelle digitale løsninger for erhvervsdrivende. Vi er begge uddannet multimediedesignere, og har en passion for webdesign og udviklingen af hjemmesider og webshops. Vi brænder for at levere kvalitetsløsninger, som ikke kun ser godt ud, men som også er designet til at skabe resultater.

Cases

Se vores tidligere cases og find ud af om vi er et match