fbpx

Om os

Vi finder det fascinerende at se virksomheder vokse, og vi tror på, at du som engageret erhvervsdrivende fortjener at se din virksomhed nå sit fulde potentiale. Og det er netop her, at vores digitale evner og kompetencer kan komme i spil. Gennem digitale løsninger hjælper vi dig som erhvervsdrivende med at komme ét skridt nærmere succes i det digitale landskab.

Vi er født digitale og lever og ånder for webdesign

Vi finder det fascinerende at se virksomheder vokse, og vi tror på, at du som engageret erhvervsdrivende fortjener at se din virksomhed nå sit fulde potentiale. Og det er netop her, at vores digitale evner og kompetencer kan komme i spil. Gennem digitale løsninger hjælper vi dig som erhvervsdrivende med at komme ét skridt nærmere succes i det digitale landskab.

Hjemmeside_webshop
Paper_plane_logo

Nicolai Palmkvist

Webdesigner & Partner

Mads Pedersen

Webdesigner & Partner

Derfor skal du vælge Paper Plane Design ApS

Vores priser

En professionel digital løsning skal ikke koste en bondegård. Vi forsøger, at gøre op med webbranchens tårnhøje priser og udvikler derfor hjemmesider til det vi vil kalde “menneskepenge”. Find din pris ved hjælp af vores prisberegner lige her. Vi har ingen bindinger kun engangsbetalinger.

VI har gjort det før

Vi har allerede hjulpet en række erhvervsdrivende med at opnå digital succes, du kan se vores digitale vindere og deres tidligere projekter lige her. Du kan også læse mere om vores tidligere kunder på Trustpilot.

Du er i centrum

Vores samarbejde starter med en indledende dialog, hvor vi sætter os grundigt ind i din virksomhed, så vi kan skabe den bedst mulige skræddersyet løsning, der passer til din virksomheds behov og dermed dine kunders behov.

Lynhurtigt website

Et hurtigt website giver en bedre brugeroplevelse, men det giver faktisk også en bedre placering i Googles søgeresultater. Vi bruger et licens købt hastighedsplugin for at gøre din hjemmeside så hurtig som mulig, og det får du selvfølgelig med gratis, når vi udvikler din løsning.

Du får 100% ejerskab

Når din hjemmesiden er færdig, er det 100% din, og du ejer alle rettighederne. Derudover er der ingen bindinger eller omkostninger, der skal betales. Din pris er en engangsbetaling for en digital løsning, der kan holde i mange år. 

Responsivt webdesign

Din løsning er altid responsiv, hvilket betyder, at den virker på alle platforme: telefon, tablet og desktop. Designet skal være indbydende og sælge varen uanset hvordan, dine besøgnede vælger at tilgå din løsning.

01.

Dialog

Inden vi går i gang med dit projekt, så aftaler vi et møde, det kan både være telefonisk eller fysisk. Her bliver din designer sat grundigt ind i din virksomhed, målgruppe, designstil, menupunkter og dine idéer og tanker til din digitale løsning

02.

Design

Vi udarbejder et funktionelt, brugervenligt og appellerende design, som du løbende godkender. Typisk fremsender vores kunder eventuelle materialer såsom tekster og billeder, hvis du ikke har nogle materialer, så kan vi sagtens finde noget i fællesskab.

03.

Du er online

Du har godkendt vores fremsendte udkast, og den endelig side. Vi sørger for at få din løsning i luften, og overdrager siden til dig med logins og videoguides. Når din side er lanceret, så er din 100% din.

Vi har allerede skabt digital succes

Er vi et match?

Vi finder det fascinerende at se virksomheder vokse, og vi tror på, at du som engageret erhvervsdrivende fortjener at se din virksomhed nå sit fulde potentiale. Lad os tage en snak, så du kan blive klogere på, hvordan din virksomhed kommer ét skridt nærmere succes i det digitale landskab.

-Nicolai Palmkvist
Partner & webdesigner

Digitalt Webbureau 
Sønderhøj 30, 8260 Viby J

+45 27 11 55 36   
Nicolai@paperplanedesign.dk
Mads@paperplanedesign.dk
CVR: 41139412

Hjemmesider

Med en hjemmeside kan du modtage flere henvendelser. Hos Paper Plane Design gør en dyd ud af, at bygge professionelle, responsive og stilrene løsninger, så dine besøgende får et godt indtryk.

Webshops

Boost dit salg med en webshop løsning. Der er flere grunde til at din virksomhed skal have en webshop. Læs mere om dem her.

Markedsføring

Få flere henvendelser ved at øge din online tilstedeværelse.

Om os

Vi er et digitalt webbureau, der udvikler professionelle digitale løsninger for erhvervsdrivende. Vi er begge uddannet multimediedesignere, og har en passion for webdesign og udviklingen af hjemmesider og webshops. Vi brænder for at levere kvalitetsløsninger, som ikke kun ser godt ud, men som også er designet til at skabe resultater.

Cases

Se vores tidligere cases og find ud af om vi er et match