fbpx

Skab synlighed med digital markedsføring

Din online tilstedeværelse kan øge dit kundepotentiale enormt. Uanset hvor godt dit produkt eller service er, så hjælper det ikke noget, hvis folk ikke ved det eksisterer. 

Promover din forretning og nå ud til flere kunder

Med digital markedsføring kan du nå ud til endnu flere kunder og øge synligheden af dit virksomhed. En god hjemmeside er grundstenen for digital succes, men uanset hvor fantastisk din hjemmside er, så hjælper det ikke noget, hvis potentielle kunder ikke kan finde den.

Søgemaskineoptimering

Her handler det om at være i top 5 på google søgeresultater. Hvis din hjemmeside ikke kan findes på google, hvordan skal dine potentelle kunder så vide at du eksistere?

Annoncer

Få dine annoncer vist på instagram og facebook. Med annonceringer på de sociale medier er det muligt, at henvende sig til specifikke kundegrupper baseret på deres profil

Google Ads

Disse resultater bliver vist helt i toppen af googles søgeresultater. Google tilbyder 600 kroners gratis annoncekroner, hvis det er første gang du annoncerer.

Google AdWords

Du har sikkert set annoncer på google før? De er ofte i toppen af søgeresultaterne, og det er der en grund til – man betaler sig nemlig til den placering. Med Google AdWords kan du vise dine annoncer til potentielle kunder. Det er et stærkt markedsføringsværktøj, der kan bruges til at skaffe nye kunder og få din forretning til at vokse.

På billedet kan du se et eksempel på en annoncepladser på google. På billedet er de tre første resultater annoncer, og altså noget der er blevet betalt for gennem Adwords, derefter kommer de “organiske” resultater, som du ikke betaler for. For at rangere højt i de organiske søgeresultater skal du arbejde med søgeoptimering, men mere om det længere nede på siden. 

Man kalder AdWords for et PPC-produkt, hvilket står for Pay-Per-Click. Det betyder altså, at du kun betaler penge, når besøgende klikker på dine annoncer. Så ingen klik – ingen penge brugt.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du er mere end velkommen til at ringe, skrive eller sågar sende en SMS, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker sparring. Kontakt mig direkte på 27 11 55 36

-Nicolai Palmkvist

Partner, webdesigner og digital rådgiver

Partner, webdesigner og digital rådgiver

Se vores cases og
find ud af om vi er et match

Digitalt Webbureau 
Sønderhøj 30, 8260 Viby J

+45 27 11 55 36   
Nicolai@paperplanedesign.dk
Mads@paperplanedesign.dk
CVR: 41139412

Hjemmesider

Med en hjemmeside kan du modtage flere henvendelser. Hos Paper Plane Design gør en dyd ud af, at bygge professionelle, responsive og stilrene løsninger, så dine besøgende får et godt indtryk.

Webshops

Boost dit salg med en webshop løsning. Der er flere grunde til at din virksomhed skal have en webshop. Læs mere om dem her.

Markedsføring

Få flere henvendelser ved at øge din online tilstedeværelse.

Om os

Vi er et digitalt webbureau, der udvikler professionelle digitale løsninger for erhvervsdrivende. Vi er begge uddannet multimediedesignere, og har en passion for webdesign og udviklingen af hjemmesider og webshops. Vi brænder for at levere kvalitetsløsninger, som ikke kun ser godt ud, men som også er designet til at skabe resultater.

Cases

Se vores tidligere cases og find ud af om vi er et match