fbpx

Sæt skub i dit salg med en professionel hjemmeside

Med en professionel hjemmeside kan du skabe flere henvendelser og booste dit salg. Din hjemmeside er typisk det første indtryk dine kunder får af din virksomhed, og derfor er det et uundværligt salgsværktøj. 

Vi har allerede skabt digital succes

Emil fik en ny hjemmeside

"Jeg havde brug for en professionel hjemmeside, hvor jeg kunne erhverve klienter, det hjalp Nicolai mig med. Vi blev hurtig enige om en fornuftig pris, og 14 dage senere stod jeg med en færdig hjemmeside. Jeg er virkelig blevet glad for det endelige resultat."

-Emil Ryberg, Personlig træner

Morten fik en ny webshop

“Overdådig service og professionelt produkt. Vores nye webshop har gjort det mulig for os at sælge vores tøj online, hvilket vi har haft stor succes med. Alle ønsker er blevet indfriet, og så endda til en fornuftig pris. Kæmpe femmer herfra”


-Morten Nørgaard, medejer af Derkøres.dk

Hvad indeholder vores hjemmesider?

En professionel hjemmeside indeholde en række funktionaliteter, herunder kan du se et udpluk af dem.

Fast lav pris

Vi har ingen skjulte gebyr kun en engangsbetaling, og dermed ingen uforudsigelige udgifter

Du ejer 100%

Når din hjemmesiden er færdig, er det 100% din, og du ejer alle rettighederne.

Design til du er tilfreds

Vi designer og udvikler din løsning i samarbejde med dig, så den bliver i tråd med din virksomhed.

Professionelle webdesignere

Vi er født digitale og uddannede webdesignere med flere års erfaring.

01.

Dialog

Inden vi går i gang med dit projekt, så aftaler vi et møde, det kan både være telefonisk eller fysisk. Her bliver din designer sat grundigt ind i din virksomhed, målgruppe, designstil, menupunkter og dine idéer og tanker til din digitale løsning

02.

Design

Vi udarbejder et funktionelt, brugervenligt og appellerende design, som du løbende godkender. Typisk fremsender vores kunder eventuelle materialer såsom tekster og billeder, hvis du ikke har nogle materialer, så kan vi sagtens finde noget i fællesskab.

03.

Du er online

Du har godkendt vores fremsendte udkast, og den endelig side. Vi sørger for at få din løsning i luften, og overdrager siden til dig med logins og videoguides. Når din side er lanceret, så er din 100% din.

Derfor skal du have en hjemmeside

Troværdighed

Hvis din virksomhed har en hjemmeside udviser det både professionalisme og seriøsitet. Dine potentielle kunder (og allerede eksisterende) finder en tryghed i at du har en officiel præsentation online, hvor dine oplysninger fremgår. Forestil dig at du skal til at vælge en ny bank, ville du opbevare dine penge i et pengeinstitut, der ikke kunne findes på google? Eller på nettet overhovedet? Formodentlig ikke.

Sælg mere

Udover at benytte din hjemmeside som et online visitkort, så kan den også være med til at øge din omsætning. Du behøver nødvendigvis ikke have en webshop løsning, du kan med relativt få implementeringer gøre din virksomhed mere interessant. Et godt eksempel er udtagelser og anmeldelser fra tidligere kunder. I stedet for at du skal fortælle dine kunder om alle de referencer og projekter du tidligere har lavet, så kan du præsentere dem nemt og overskueligt på din hjemmeside.

Bliv synlig

Hvornår googlede du sidst noget? De fleste googler, hvis de har et problem eller mangler et produkt. Med en hjemmeside har du langt bedre mulighed for at blive synlig i søgemaskinerne, og på den måde gøre opmærksom på dit brand. Hvis du ikke har en online tilstedeværelse, hvordan ved dine kunder så, at du eksisterer. Uanset hvor godt dit produkt eller ydelse er, så hjælper det ikke noget, hvis du ikke eksponerer din virksomhed.

Spare tid på at have en hjemmeside

Din virksomhed vil også kunne spare en tid på at have en hjemmeside. Ikke kun på kundeservice, men også i dit salgsarbejde. De kunder der udviser interesse for dig eller dit produkt kan nemt lære mere om hvad du tilbyder, uden at du skal røre en finger. Derudover kan du også opfordre folk til at ringe til dig, eller du kan gøre det let for dem, ved at have en kontaktformular, hvor du henvender dig til dem, når de har udfyldt den.

Er vi et match?

Vi finder det fascinerende at se virksomheder vokse, og vi tror på, at du som engageret erhvervsdrivende fortjener at se din virksomhed nå sit fulde potentiale. Lad os tage en snak, så du kan blive klogere på, hvordan din virksomhed kommer ét skridt nærmere succes i det digitale landskab.

-Nicolai Palmkvist
Partner & webdesigner

Digitalt Webbureau 
Sønderhøj 30, 8260 Viby J

+45 27 11 55 36   
Nicolai@paperplanedesign.dk
Mads@paperplanedesign.dk
CVR: 41139412

Hjemmesider

Med en hjemmeside kan du modtage flere henvendelser. Hos Paper Plane Design gør en dyd ud af, at bygge professionelle, responsive og stilrene løsninger, så dine besøgende får et godt indtryk.

Webshops

Boost dit salg med en webshop løsning. Der er flere grunde til at din virksomhed skal have en webshop. Læs mere om dem her.

Markedsføring

Få flere henvendelser ved at øge din online tilstedeværelse.

Om os

Vi er et digitalt webbureau, der udvikler professionelle digitale løsninger for erhvervsdrivende. Vi er begge uddannet multimediedesignere, og har en passion for webdesign og udviklingen af hjemmesider og webshops. Vi brænder for at levere kvalitetsløsninger, som ikke kun ser godt ud, men som også er designet til at skabe resultater.

Cases

Se vores tidligere cases og find ud af om vi er et match